By - admin

Houten meubelen in vele stijlen

 

Inspiratie opdoen in de Loods. Foto: De Loods
Inspiratie opdoen in de Loods. Foto: De Loods

Er kan geen fineer op tegen de robuuste kwaliteit van echt hout. In de plaats Heist-op-den-Berg, nabij Mechelen en Antwerpen, bevindt zich een pareltje van een meubelloods, met de toepasselijke naam ‘De Loods‘.

Ontdek zelf De Loods

De Loods staat garant voor uren heerlijk snuffelen tussen de aanwezige eettafelsets, stoelen, meubelen, tafels en houten kasten in allerlei formaten, stijlen en hout soorten.  Hout wat je ruikt, terwijl je rondloopt door de loods en je jezelf laat verrassen door de vele aanwezige stijlen. Iedere moderne stijl is namelijk vertegenwoordigd in De Loods, van stoer industrieel tot landelijk en barok. En is jouw favoriete houten meubel net niet verkrijgbaar in het formaat wat je zoekt, dan kun je ervoor kiezen om hem op maat te laten maken.

Ontdek ook je nieuwste woonaccessoires, zoals vazen, schilderijen, borden en nog veel meer in de collectie van de Loods! Naast de vele teak houten en eiken meubelen vind je eveneens veel gecombineerde meubelen, die combinaties kennen met metaal of glaswerk.

Dagje uit naar de Loods in Heist-op-den-Berg

Een bezoekje aan De Loods betekent een dagje uit in de uniek landelijke plaats Heist-op-den-Berg, waar je gebruik kunt maken van de aanwezige heerlijke gastronomie. Heist-op-den-Berg is een bezienswaardigheid op zichzelf, met een historisch centrum in een glooiend groen landschap. Kortom, wie zich wil laten inspireren op woongebied en er graag een dagje op uit gaat zit goed bij De Loods in Heist-op-den-Berg.

Of bezoek de website!

Lukt het u niet om daadwerkelijk fysiek De Loods te bezoeken dan is de website een absolute aanrader. Op uw gemak laat u zich navigeren op de website langs de mooiste meubelen en stoelen. De gehele collectie is gewoon online te vinden en online te bestellen. De Loods levert door heel België.